Blogg-stopp

Eftersom jag nu fått veta att någon i vår absoluta närhet har missbrukat vårt förtroende och spridit privat information om bloggen, så har jag valt att radera de flesta inläggen från de senaste två åren. Att barnen skulle få vara anonyma var en förutsättning för mitt skrivande och jag har jobbat hårt på att hålla bloggen sån, så från och med nu måste jag förändra sidan. Vi har alla vetat att risken har funnits naturligtvis, men hoppats på en förståelse som tydligen inte har funnits. Ibland misstar man sig.

Kvar ligger en del pedagogiska tips, det som fokuserar på sensomotorik, och en del diagnosdiskussioner tex. Ev kommer fler inlägg att plockas bort allt eftersom, det tar jag ställning till så snart jag hunnit gå igenom dem. Jag kommer hädanefter att begränsa mig betydligt mer strikt, så ni som har följt oss lite mer ”privat” kommer nog tyvärr att ogilla förändringen. Ni som letar information om sensomotorik och om mer övergripande diskussioner kan fortsätta hänga kvar. Jag kommer skriva mer om diagnoser, fokusera på motorik och perception, men jag kommer inte att skriva om ungarna eller familjelivet på samma sätt som tidigare. En följd av det kommer naturligtvis också bli att jag bloggar mer sällan. Från och med nu kommer sidans ”professionella del” istället sakta att byggas upp, med med information om hur jag jobbar och hur jag kan tänkas hjälpa er som söker min kunskap och erfarenhet – oavsett om det handlar om föreläsningar eller praktiskt sensomotorikarbete.

Jag kommer troligtvis att blogga vidare, men i helt annan – och helt anonym – regi. Ni som rör er i dessa kretsar kanske hittar igen oss.. 😉