INPP

Jaha, nu har jag gjort min första bedömning helt klar. Eller egentligen är det faktiskt en sista uppgift kvar, men nu sa maken ifrån för idag… *rodnar lite* Undrar om han tycker att han gjort sitt nu..? Tacksam är jag i alla fall, oerhört tacksam! Jag har kört med honom till och från idag, vi har fått ta en bit i taget då vi haft möjlighet. Det är MYCKET att testa, men fortfarande har jag inte stött på något som inte är helt logiskt och passar in i teorisystemet. Maken och stumpan fortsätter att vara väldigt lika varandra, det finns i testresulaten inte mycket som skiljer dem åt faktiskt. Det är nästan komiskt. Samtidigt är det helt fascinerande att de saker man hittar, faktiskt slår igenom på samtliga ställen där de borde synas. Alla de där stora och små sakerna som jag nu lärt mig är ”typiska” eller ”ofta förekommande” när det finns rester av just en viss reflex, de radas upp vackert på olika ställen hela testet igenom. Andra saker, på områden där reflexerna inte ger något utslag och inte borde påverka, är helt oproblematiska. Helt enkelt väldigt fascinerande… När man har gjort en hel bedömning, så har man faktiskt en väldigt bra bild av personens neurologiska mognad.

Jag hoppas verkligen att maken håller i tanken om att träna, och att han håller uppe motivationen när vi har dragit igång… Det skulle kunna hjälpa honom påtagligt, men finstilta saker som kostar honom en hel del energi i dagsläget.

Och nu, är det dags att börja boka tider för de andra fem försökspersonerna… Det kommer bli körigt att hinna med allt faktiskt, just eftersom det tar så lång tid nu innan man har automatiserat hur man ska rikta uppmärksamheten vid varje litet deltest. Mycket svårt att hinna med på kvällstid, så jag måste troligtvis boka in helgdagar.. Ett antal helger går ju bort pga jul och sen är vi snart framme vid nästa modul.. =O